Мария Станимирова

Мария Станимирова

Мария Станимирова

Бизнес Треньор

Доц. д-р Мария Станимирова

Като бизнес консултант от повече от 15 години имам над 50 успешни бизнес проекта, десетки проекти, финансирани по европейски програми и от Световната банка. Консултирала съм компании в сферата на бизнес услугите, строителството, недвижимите имоти, производството и търговията на био храни, медицински и дентални услуги и други в областта на маркетинга, стратегическото развитие, управлението на качеството и реинженеринга на бизнес процеси.

Щастлива съм, че през 2020 г. преминах успешно сертификационен курс за бизнес треньор по системата на ActionCOACH и съм част от екипа на ActionCOACH България. С принадлежността си към мрежа от над 8000 консултанта в над 50 държави в света допринасям за постигането на видими бизнес резултати в компаниите, които консултирам, обменям опит с доказани експерти и допринасям за развитието на бизнес средата у нас.

Професионалният ми път е свързан и с Икономически университет – Варна, където съм защитила докторска степен по икономика и работя от 20 години, от 2010 година съм доцент, а от 2015 – ръководител катедра. През периода 2013 – 2015 г. ръководих мащабен проект за изграждане на бизнес мрежата за сътрудничество между Икономически университет – Варна и бизнеса, част от която към настоящия момент са над 2180 бизнес организации и над 15000 студенти и завършили.

Благодаря за доверието!

 

Контакти:

email: mariyastanimirova@actioncoach.com

# 1 Как да развием успешен бизнес? | 20x20 Стъпки за развитие на успешен бизнес

# 2 DISC система за профилиране | 20x20 Стъпки за развитие на успешен бизнес