Борислава Киркова

Борислава Киркова

Борислава Киркова

Бизнес Треньор

Вярвам, че промяната към по-добро зависи от всеки един от нас, затова в последните десет години помагам на бизнесите в България да разрастват екипите и стойността си, а на техните собственици и управители да освободят време за себе си и близките си.

Благодарение на дългогодишния ми опит, както на различни позиции в голям международен концерн, така и в предприемачеството, мога да вляза в обувките на всеки един бизнес, независимо от размера и сферата му на развитие.

Консултирала съм над 150 собственици и управители на милионни бизнеси в България и над 400 малки и стартиращи бизнеса.

Ментор и лектор в няколко програми за развитие на предприемаческото мислене и бизнес духа сред младите хора, както и поощряване на женското предприемачество в България.

Собственик на фирма за дистрибуция на кафе и чай и организатор на две издания на технологична конференция.

Откъде намирам време за всичко това ли?! Въпрос на правилно планиране, дисциплина, ясни, структурирани цели и някой, който да ви подкрепя, държи отговорни и празнува с вас малките победи към големите цели, докато извървите пътя към собствените си мечти!

Ще го направя с удоволствие за вас!

Борислава Киркова е Регионален директор на Алфа Груп България, част от The Alpha Group International, съсобственик и партньор „Маркетинг и ключови клиенти“ в Office-Friends.com сертифициран бизнес и личен коуч от Noble Manhattan Coaching, член на Busness Lady Club – Женско предприемачество и ментор в първата Менторската програма на клуба, член на BM Lady, ментор в първото издание на Start Young Burgas, а към момента и координатор Мантори в BNI Индустрия – организация обединяваща фирми, обслужващи Индустрията в България. Работила е повече от 12 години в отдели Маркетинг и Продажби на немския концерн Роберт Бош в България и Германия, както и по различни проекти в Румъния, Полша и Швейцария. Борислава е съосновател на технологичната конференция „LibertyBits“, посветена на личната свобода в дигиталния свят, както и лектор по проект “Млад предприемач – стартирай бизнес в дигиталната ера”, за хора, желаещи да стартират собствен бизнес.