Стани бизнес треньор

Breadcrumb Abstract Shape
Breadcrumb Abstract Shape
Breadcrumb Abstract Shape
Breadcrumb Abstract Shape
Breadcrumb Abstract Shape
Breadcrumb Abstract Shape

Започни собствен бизнес

Всички искаме нашите усилия да се възнаграждават с повече доходи и свободно време.

Но най-вече искаме да изпитваме удовлетвореността от това да помагаме на другите да изкачат стълбичката на успеха. Ако и Вие искате да правите точно това – да помагате на бизнеси в цяла България да стават по-печеливши и по-добри, време е да се срещнем и да поговорим как можете да станете Бизнес Треньор и част от екипа на ActionCoach още сега.

Възможност за собствен бизнес с наша помощ!

 • ActionCOACH е най-голямата и най-успешна фирма за бизнес консултиране в света с офиси в над 80 страни и с десетки хиляди клиенти от всички сфери на бизнеса. 
 • Успех и Европейско признание – макар компанията да започва развитието си от Австралия, франчайзинга позволява на ActionCoach да има солидно присъствие и в Европа от повече от 15 години. В три последователни години между 2014 и 2016 г. най-престижната франчайз конференция в Обединеното Кралство връчва наградата за най-добър франчайз на средни цени на само един бизнес – ActionCOACH.
 • Отличаван с рекорден 5-звезден статус на удовлетворение от Franchise Partners четири пъти – 2014, 2015, 2016 и 2017!
+
ОФИСА В ЦЕЛИЯ СВЯТ
+
ГОДИНИ ОПИТ
+
ОБУЧЕНИ ТРЕНЬОРА
shape-04-07

Като партньор на франчайзинг ActionCOACH предлага:

 • Реалистичният потенциал за получаване на шестцифрен годишен доход.
 • Непрекъсната подкрепа от бизнес треньорите в България сертифицирани през 6 месечния курс и завършили обучението си в централата на компанията в Лас Вегас, както и от цялото общество на ActionCoach по света с над 1000 бизнес треньори, всички успешни експерти в бизнеса.
 • Да бъдеш част от екипа ни бизнес треньори е страхотно, но това идва с цената на това да помагате на другите да успеят, като същевременно увеличавате собствения си успех. 
 • Всеки от нас иска повече свободно време, за да се отдате на нещата, които имат най-голям смисъл в живота му – семейство, приятели, почивка, самоусъвършенстване, спорт – списъка е дълъг, сега имате възможност да направите това, докато печелите повече пари.
 • Ще Ви дадем над 400 стратегии и тактики, тествани във времето за успех на всеки бизнес – включително Вашия собствен!

Защо да инвестирам?

 • Ние ви предлагаме работещ, тестван, печеливш модел на франчайз, който е на пазара от повече от 25 години. Започването на собствен бизнес от нулата е страхотно начинание, но и много трудно и понякога самотно. Ние ще Ви предоставим системите за мениджмънт, маркетинг, финанси, обучения за продажби, тактики за увеличаване на приходите на фирмите и много други.

  ActionCOACH инвестира постоянно, за да сме сигурни, че получавате първокласна помощ при стартирането на Вашия бизнес с нас. Това не само Ви предоставя нужната увереност, че можете да се справите с всяко предизвикателство с помощта на екипа зад Вас, но и поставя основите на това да се радвате на продължителен растеж на бизнеса и успеха на клиентите си.

  • Ние ще Ви помогнем в намирането на първите си клиенти!
  • Получавате изключителни права за територията на България, тъй като ние притежаваме българския франчайз договор с ActionCoach, както и интелектуалната собственост на програмата и методиката за развитие през последните 25 години.

Отличия, с които се гордеем

Истински хора, истински резултати

Стани член сега!

  Моля прикачете Вашето CV:

  X