Намери бизнес треньор

Кои ни се довериха

Нашите Треньори

Антон Атанасов

Anton Atanasov

Собственик и Бизнес Треньор

„Най-голямата награда за един бизнес треньор е да вижда прогреса и успеха на собствениците и мениджърите, с които работи!“
Виж още…

Бойко Проданов

Boiko Prodanov

Собственик и Бизнес Треньор

„Консултациите са за Корпорациите ,а те са ръководени от Хора! Те често изпитват трудности, имат цели и мечти! За това си позволявам да съм просто Човек ,който ги разбира и им помага да сбъдват мечтите си в Бизнеса и Живота!“
Виж още…

Ганчо Ганев

Gancho Ganev

Бизнес
Треньор

„Учи, приложи, анализирай, подобри и повтори!“
Виж още…

Мария Станимирова

Мария Станимирова

Бизнес
Треньор

“Компаниите се управляват от хора, които имат необходимост от персонално консултиране за постигане на видими резултати, фокусирани върху стратегически решения и практически действия. Щастлива съм, че с това заедно допринасяме за подобряване на бизнес средата у нас.”

Виж още…

Станислав Йорданов

Stanislav Yordanov

Бизнес
Треньор

“Всеки от нас е нещо средно между петте човека, с които прекарва най-дълго време”
Аз бих добавил, че живота е твърде кратко време за да имаш лош ден…имай лош час и продължи напред!
Виж още…

Стойне Василев

Стойне Василев

Бизнес Треньор

„Общото между Илон Мъск, Джеф Безос и Лари Пейдж е това, че работят с бизнес треньор, който им помага да развият компаниите си и да постигнат целите си. Аз вярвам, че българските предприемачи имат огромен потенциал, който с помощта на доказана система от методи и инструменти може да стигнат на високо европейско и световно ниво“.

Виж още…

Светлана Цветкова

Светлана Цветкова

Бизнес Треньор

“Нашите души не са жадни за слава, богатство и власт. Те са жадни за смисъл, за усещането, че сме открили “нещото”, което придава значение на живота ни. А животът ни е толкова значим, инспириращ и оставя следа, колкото отговорите на тези три въпроса: Какво искам? Защо го искам? И как ще го постигна?”

Виж още…

Мартин Михайловски

Мартин Михайловски

Бизнес Треньор

„Бизнесът е част от нашия живот и олицетворява нашите силни и слаби страни като личности, които го ръководят. Нека се научим да контролираме слабите си страни и да надградим силните такива, за да постигнем синергията, която води до желаните резултати в бизнеса и живота ни. Нека градим заедно„бизнес с човешко лице“, който да бъде успешен и международно признат!“
Виж още…

Диляна Карова

Диляна Карова

Бизнес Треньор

“Успелите хора създават свой собствен път и променят съдби!”

Виж още…

Георги Чиколов

Георги Чиколов

Бизнес Треньор

Красен Киров

Красен Киров

Бизнес Треньор

“Визия без действия е само мечта. Действия без визия е кошмар. За мен е удоволствие да помагам на българския бизнес да мечтае, да действа и да постига.”

Виж още…

Пламен Попов

Пламен Попов

Бизнес Треньор

“Не е нужно да минеш през Ада или да удариш дъното, за да научиш ценен урок или да срещнеш правилния човек. Можеш просто да намериш добър треньор, който да те навигира към успеха.”

Виж още…

Борислава Киркова

Борислава Киркова

Бизнес Треньор

Винаги съм следвала максимата: „Аз искам, аз мога!“ На по-късен етап добавих към нея и „Правя каквото трябва, да става каквото искам!“
Виж още…

Никола Петров

Никола Петров

Бизнес Треньор

„В живота и бизнеса за мен има само едно правило и то е „ВВВ“ – Винаги Всичко е Възможно.““
Виж още…

Как ще помогнем на бизнеса ти

Често ли си задавате въпроса – как да подобря бизнеса си? Как да е по-печеливш? Как да имам повече свободно време за себе си и нещата, които са истински значими?
Всички наши клиенти се питат и това често ги води при нас за отговори.
Опита ни с хиляди бизнеси в над 80 държави от различни сектори ни помага да намерим правилните стратегии за техния бизнес и да задаваме правилните въпроси.

Обадете се сега
Намери бизнес треньор

Ще ви споделим формулата която движи всеки бизнес и кои са 5-те основни елемента в нея:

Брой клиентски запитвания х % превърнати в клиенти (договори)

Брой на клиенти х Средна стойност на покупката/договора х Средна честота на покупките

Оборот х % марж на печалба

Нетна печалба

В уравнението имаме 3 резултата – Брой клиенти, Оборот и нетна печалба.

Останалите 5 елемента са местата където се крият печалбите и потенциала за растеж за бизнеса Ви.

Нека си зададем няколко въпроса:

Намери бизнес треньор
 • Колко от клиентските запитвания конвертирате в клиенти / подписани договори? Отговорът Ви на база на статистика, която водите за бизнеса си ли е? На Ваше усещане или може би на база това, че сте измерили този показател в някакъв момент назад във времето?
  А колко често купуват от Вас клиентите Ви? Сигурни ли сте или отново е усещане на база на това, че сте най-близко до бизнеса си от който и да е друг?
  Дали знаете колко е средната покупка / стойност на договор във Вашия бизнес?
 • А колко дълго средно остава един клиент с Вас?
 • А колко всъщност Ви струва да спечелите един клиент? Ако тази цена е по-висока от това колко печелите от него, не е ли време да преосмислите маркетинг усилията си?
 • Ако имате всички тези показатели измервани на дневна, седмична или месечна база тогава супер – Вие сте от малкото бизнеси, които следят резултата на това как се справят. Тогава какви стратегии прилагате за да подобрите всеки един от тези показатели?
 • Имате ли изградена програма за препоръки или добавяте стойност за клиентите, които купуват най-често от Вас или са най-лоялни?

Това са само няколко от елементите, които ще анализираме заедно и ще изберем, кои са най-приложими за Вашия бизнес.

Нека започнем с безплатна бизнес диагностика за Вас! Свържете се с нас още днес!

Защо ни трябва Бизнес Треньор?

Бизнесът става все по-конкурентен – за клиенти, за таланти за пазарен дял. В тези случаи е трудно да останем в крак с всички иновации и тенденции в маркетинга, продажбите и стратегиите за менажиране на екип, времето си и бизнеса си.

Да имате бизнес треньор не е ненужен лукс – напротив, това е необходимост за разрастването на бизнеса Ви. Това, че Вашият бизнес треньор ще Ви държи отговорни за резултатите на бизнеса и ще Ви помага да ги подобрявате е може би най-ценното, което можете да вземете от ActionCoach. Съгласете се, трудно да видите бизнеса си безпристрастно, но Вашия бизнес треньор ще е там, за да Ви каже истината, макар и поянкога да не искате да я чуете.

Ние не сме консултанти – замислете се за последния консултант, който наехте. Колко дълго остана той? Попита ли Ви след време за резултатите, които сте постигнали? Помогна ли Ви да пригодите нова стратегия с изменящите се пазарни условия? Беше ли до Вас и мениджърите Ви при прилагането на предложенията за подобрения, които Ви е дал?

Намери бизнес треньор
Намери бизнес треньор

Вече може да усетите, че Вашия бизнес треньор ще отговори на всички тези критерии.

Сещаме се за много причини да изберете бизнес треньор, но ето 7 за начало:

 1. Треньора ще Ви помогне да видите бизнеса отстрани, през необременения поглед на клиент/колега/бизнес партньор готов да даде експертна обратна връзка;
 2. Треньора ще Ви фокусира върху дългосрочните стратегии и ще излезете от безкрайната оперативна работа;
 3. Ще направим бизнеса Ви по-ефективен и по-устойчив;
 4. Треньора ще каже нещата такива, каквито са;
 5. Треньора ще Ви изслуша и предложи решение;
 6. Треньора ще бъде в маркетинга, в продажбите, подбора на персонал, ефективното управление на времето, Ваш партньор, бизнес ментор и приятел.
 7. Треньора ще изисква и помага за постигане на Резултати. Все пак това е нашата основна цел!