Намери бизнес треньор

Кои ни се довериха

Нашите Треньори

Антон Атанасов

Anton Atanasov

Собственик и Бизнес Треньор

„Най-голямата награда за един бизнес треньор е да вижда прогреса и успеха на собствениците и мениджърите, с които работи!“
Виж още…

Бойко Проданов

Собственик и Бизнес Треньор

„Консултациите са за Корпорациите ,а те са ръководени от Хора! Те често изпитват трудности, имат цели и мечти! За това си позволявам да съм просто Човек ,който ги разбира и им помага да сбъдват мечтите си в Бизнеса и Живота!“
Виж още…

Ганчо Ганев

Gancho Ganev

Бизнес
Треньор

„Учи, приложи, анализирай, подобри и повтори!“
Виж още…

Мария Станимирова

Мария Станимирова

Бизнес
Треньор

“Компаниите се управляват от хора, които имат необходимост от персонално консултиране за постигане на видими резултати, фокусирани върху стратегически решения и практически действия. Щастлива съм, че с това заедно допринасяме за подобряване на бизнес средата у нас.”

Виж още…

Станислав Йорданов

Stanislav Yordanov

Бизнес
Треньор

“Всеки от нас е нещо средно между петте човека, с които прекарва най-дълго време”
Аз бих добавил, че живота е твърде кратко време за да имаш лош ден…имай лош час и продължи напред!
Виж още…

Стойне Василев

Стойне Василев

Бизнес Треньор

„Общото между Илон Мъск, Джеф Безос и Лари Пейдж е това, че работят с бизнес треньор, който им помага да развият компаниите си и да постигнат целите си. Аз вярвам, че българските предприемачи имат огромен потенциал, който с помощта на доказана система от методи и инструменти може да стигнат на високо европейско и световно ниво“.

Виж още…

Светлана Цветкова

Светлана Цветкова

Бизнес Треньор

“Нашите души не са жадни за слава, богатство и власт. Те са жадни за смисъл, за усещането, че сме открили “нещото”, което придава значение на живота ни. А животът ни е толкова значим, инспириращ и оставя следа, колкото отговорите на тези три въпроса: Какво искам? Защо го искам? И как ще го постигна?”

Виж още…

Мартин Михайловски

Мартин Михайловски

Бизнес Треньор

„Бизнесът е част от нашия живот и олицетворява нашите силни и слаби страни като личности, които го ръководят. Нека се научим да контролираме слабите си страни и да надградим силните такива, за да постигнем синергията, която води до желаните резултати в бизнеса и живота ни. Нека градим заедно„бизнес с човешко лице“, който да бъде успешен и международно признат!“
Виж още…

Диляна Карова

Бизнес Треньор

“Успелите хора създават свой собствен път и променят съдби!”

Виж още…

Георги Чиколов

Георги Чиколов

Бизнес Треньор

Красен Киров

Красен Киров

Бизнес Треньор

“Визия без действия е само мечта. Действия без визия е кошмар. За мен е удоволствие да помагам на българския бизнес да мечтае, да действа и да постига.”

Виж още…

Борислава Киркова

Борислава Киркова

Бизнес Треньор

Винаги съм следвала максимата: „Аз искам, аз мога!“ На по-късен етап добавих към нея и „Правя каквото трябва, да става каквото искам!“
Виж още…

Никола Петров

Никола Петров

Бизнес Треньор

„В живота и бизнеса за мен има само едно правило и то е „ВВВ“ – Винаги Всичко е Възможно.““
Виж още…

Как ще помогнем на бизнеса ти

Често ли си задавате въпроса – как да подобря бизнеса си? Как да е по-печеливш? Как да имам повече свободно време за себе си и нещата, които са истински значими?
Всички наши клиенти се питат и това често ги води при нас за отговори.
Опита ни с хиляди бизнеси в над 80 държави от различни сектори ни помага да намерим правилните стратегии за техния бизнес и да задаваме правилните въпроси.

Обадете се сега

Ще ви споделим формулата която движи всеки бизнес и кои са 5-те основни елемента в нея:

Брой клиентски запитвания х % превърнати в клиенти (договори)

Брой на клиенти х Средна стойност на покупката/договора х Средна честота на покупките

Оборот х % марж на печалба

Нетна печалба

В уравнението имаме 3 резултата – Брой клиенти, Оборот и нетна печалба.

Останалите 5 елемента са местата където се крият печалбите и потенциала за растеж за бизнеса Ви.

Нека си зададем няколко въпроса:

 • Колко от клиентските запитвания конвертирате в клиенти / подписани договори? Отговорът Ви на база на статистика, която водите за бизнеса си ли е? На Ваше усещане или може би на база това, че сте измерили този показател в някакъв момент назад във времето?
  А колко често купуват от Вас клиентите Ви? Сигурни ли сте или отново е усещане на база на това, че сте най-близко до бизнеса си от който и да е друг?
  Дали знаете колко е средната покупка / стойност на договор във Вашия бизнес?
 • А колко дълго средно остава един клиент с Вас?
 • А колко всъщност Ви струва да спечелите един клиент? Ако тази цена е по-висока от това колко печелите от него, не е ли време да преосмислите маркетинг усилията си?
 • Ако имате всички тези показатели измервани на дневна, седмична или месечна база тогава супер – Вие сте от малкото бизнеси, които следят резултата на това как се справят. Тогава какви стратегии прилагате за да подобрите всеки един от тези показатели?
 • Имате ли изградена програма за препоръки или добавяте стойност за клиентите, които купуват най-често от Вас или са най-лоялни?

Това са само няколко от елементите, които ще анализираме заедно и ще изберем, кои са най-приложими за Вашия бизнес.

Нека започнем с безплатна бизнес диагностика за Вас! Свържете се с нас още днес!

Защо ни трябва Бизнес Треньор?

Бизнесът става все по-конкурентен – за клиенти, за таланти за пазарен дял. В тези случаи е трудно да останем в крак с всички иновации и тенденции в маркетинга, продажбите и стратегиите за менажиране на екип, времето си и бизнеса си.

Да имате бизнес треньор не е ненужен лукс – напротив, това е необходимост за разрастването на бизнеса Ви. Това, че Вашият бизнес треньор ще Ви държи отговорни за резултатите на бизнеса и ще Ви помага да ги подобрявате е може би най-ценното, което можете да вземете от ActionCoach. Съгласете се, трудно да видите бизнеса си безпристрастно, но Вашия бизнес треньор ще е там, за да Ви каже истината, макар и поянкога да не искате да я чуете.

Ние не сме консултанти – замислете се за последния консултант, който наехте. Колко дълго остана той? Попита ли Ви след време за резултатите, които сте постигнали? Помогна ли Ви да пригодите нова стратегия с изменящите се пазарни условия? Беше ли до Вас и мениджърите Ви при прилагането на предложенията за подобрения, които Ви е дал?

Вече може да усетите, че Вашия бизнес треньор ще отговори на всички тези критерии.

Сещаме се за много причини да изберете бизнес треньор, но ето 7 за начало:

 1. Треньора ще Ви помогне да видите бизнеса отстрани, през необременения поглед на клиент/колега/бизнес партньор готов да даде експертна обратна връзка;
 2. Треньора ще Ви фокусира върху дългосрочните стратегии и ще излезете от безкрайната оперативна работа;
 3. Ще направим бизнеса Ви по-ефективен и по-устойчив;
 4. Треньора ще каже нещата такива, каквито са;
 5. Треньора ще Ви изслуша и предложи решение;
 6. Треньора ще бъде в маркетинга, в продажбите, подбора на персонал, ефективното управление на времето, Ваш партньор, бизнес ментор и приятел.
 7. Треньора ще изисква и помага за постигане на Резултати. Все пак това е нашата основна цел!