Събития

Растеж в Бизнеса – GrowthClub

Къде: Къщички Синьо лято, плаж Черноморец, Варна

 

Кога: 11 юни, 10:00 – 17:00

 

За събитието: Растеж в бизнеса е решението за всички собственици и мениджъри, които искат да реализират бизнес целите си!

 

Ще имате възможност да създадете индивидуална стратегия за развитие на Вашия собствен бизнес за следващите 3 месеца.

 

 1. Ще ви покажем как да направите 90-дневен бизнес план, описан стъпка по стъпка, който да ви гарантира желаните резултати.
 2. Ще ви предоставим достъп до едни от най-успешните техники и инструменти за бизнес растеж.
 3. В края на събитието ще разполагате с конкретни и приложими стратегии, чрез които да изведете бизнеса си на върха.

 

Какво включва събитието:

 1. Създаване на 90-дневен план за растеж
  • Планирайки развитието на вашия бизнес в 5 ключови области стъпка по стъпка, вие ще получите ясна картина, която ще ви доведе до желаната цел.
 2. Изготвяне на бизнес стратегия

  • Ще създадете индивидуална и конкретна стратегия за растеж на вашия бизнес, чрез която да увеличите оборота си с над 39% и брутната печалба с над 61%.
 3. Обмяна на опит, знания и идеи

  • Заедно с много други предприемачи, мениджъри и собственици на бизнеси в България и бизнес треньори на ActionCoach.
 4. Обяд и добро настроение

 

Защо да се запишете:

 1. Участвате в събитие, което се провежда в над 87 държави от цял свят с хиляди собственици на бизнеси, на всеки 3 месеца.
 2. Ставате част от ActionCOACH GrowthCLUB – общество с над 15 000 успешни собственици и мениджъри, което ви дава възможност да следвате стратегиите, прилагани в различни бизнеси и да създавате нови партньорства.
 3. Получавате достъп до успешни бизнес практики от над 1000 бизнес треньора на ActionCoach, приложими за всеки един бизнес и индустрия.

 

За кого е подходящо?

 • Програмата е предназначена за собственици и мениджъри на малки, средни и големи бизнеси във всяка една сфера, опериращи както на българския, така и на международния пазар.
 • Без значение дали тепърва стартирате или сте утвърден бранд с дългогодишен опит, системата работи за бизнеси от различни нива.
 • Допълнително предимство е, че ще имате възможност да се запознаете с други бизнеси и да изградите мрежа от контакти за бъдещи партньорства.

 

Цена: 150 лв. без ДДС / бизнес собственик

 

ГАРАНЦИЯ: Гарантираме Ви, че събитието ще е полезно за Вас и бизнеса Ви! В случай, че очакванията Ви не са покрити след като сте присъствали, то сумата ще Ви бъде възстановена в пълен размер!