Диляна Карова

Breadcrumb Abstract Shape
Breadcrumb Abstract Shape
Breadcrumb Abstract Shape
Breadcrumb Abstract Shape
Breadcrumb Abstract Shape
Breadcrumb Abstract Shape

Диляна Карова

Бизнес Треньор

Професионалното ми развитие преминава през ръководенето на екипи и управлението на модни локации за Световно известните брандове: шведската H&M и испанската Inditex, с 10 000 посетители дневно и постигайки годишни обороти на над 1 000 000 лв., за локация в България.

На длъжността Sales Manager в международна франчайз мрежа за детски образователни центрове, в рамките на 9 месеца, съм осъществила продажби на над 25 центъра  в България, обхващайки градове с население от 7000 жители до 1 300 000 жители, като средния брой достигнати хора е над 2 000 000.

Какво е необходимо да успееш…да следваш създаден, изпитан и работещ модел, който да води до пътя на промяната!

Вярвам, че ако променим с 10 % четири или пет основни неща в бизнеса ви, гарантирам, че ще успеем да достигнем до 61% промяна в брутната печалба.

Знам, че звучи силно и смело, но съм готова да го докажа на всеки един бизнес, който е готов да действа и не се оправдава!

Ако се питате как, за да заслужа доверието ви, като ваш треньор гарантирам резултати чрез:

  • Ноу-Хау в ActionCoach в 80 държави, за последните 25 години и практичен опит с над 15 000 бизнеса дневно.
  • В дългогодишния ми опит в сферата на бързооборотни стоки, с годишни обороти на над 1 000 000 лв. в модната индустрия, ще ви бъда полезна, така че да увеличим вашият оборот с до 40%.
  • Чрез знанието и опита ми в развитието на бизнеси обещавам, че мога да изнеса дейността ви на следващо ниво – регион, държава, а защо не и континент.
  • Вярвам, че написаното до тук е често срещана бизнес визитка, която мога да докажа с реални резултати и във вашия бизнес!
X