Диляна Карова

Бизнес Треньор

Професионалното ми развитие преминава през ръководенето на екипи и управлението на модни локации за Световно известните брандове: шведската H&M и испанската Inditex, с 10 000 посетители дневно и постигайки годишни обороти на над 1 000 000 лв., за локация в България.

На длъжността Sales Manager в международна франчайз мрежа за детски образователни центрове, в рамките на 9 месеца, съм осъществила продажби на над 25 центъра  в България, обхващайки градове с население от 7000 жители до 1 300 000 жители, като средния брой достигнати хора е над 2 000 000.

Какво е необходимо да успееш…да следваш създаден, изпитан и работещ модел, който да води до пътя на промяната!

Вярвам, че ако променим с 10 % четири или пет основни неща в бизнеса ви, гарантирам, че ще успеем да достигнем до 61% промяна в брутната печалба.

Знам, че звучи силно и смело, но съм готова да го докажа на всеки един бизнес, който е готов да действа и не се оправдава!

Ако се питате как, за да заслужа доверието ви, като ваш треньор гарантирам резултати чрез:

  • Ноу-Хау в ActionCoach в 80 държави, за последните 25 години и практичен опит с над 15 000 бизнеса дневно.
  • В дългогодишния ми опит в сферата на бързооборотни стоки, с годишни обороти на над 1 000 000 лв. в модната индустрия, ще ви бъда полезна, така че да увеличим вашият оборот с до 40%.
  • Чрез знанието и опита ми в развитието на бизнеси обещавам, че мога да изнеса дейността ви на следващо ниво – регион, държава, а защо не и континент.
  • Вярвам, че написаното до тук е често срещана бизнес визитка, която мога да докажа с реални резултати и във вашия бизнес!
X