Екип

Breadcrumb Abstract Shape
Breadcrumb Abstract Shape
Breadcrumb Abstract Shape
Breadcrumb Abstract Shape
Breadcrumb Abstract Shape
Breadcrumb Abstract Shape

Бизнесите, които ни се доверяват:

кои сме ние?

ActionCOACH e №1 компания за бизнес консултиране в света. Основана e през 1993г от Брад Шугърс. Със своята 30+ годинишна история, компанията помага на бизнеса с доказани и тествани във времето системи и практики. Днес методологията на ActionCOACH за растеж в бизнеса се прилага в 87 държави, а над 1000 бизнес треньори всяка седмица работят заедно с 18 000+ собственици на бизнес и техните екипи.  


През 2020г. ActionCOACH стъпва и в България благодарение на трима предприемачи. Въпреки дългогодишният им опит в бизнес консултирането, те остават впечатлени от системата и структурирането на всеки елемент от процеса на обучение, маркетинг, презентиране и подкрепа на бизнесите, и ресурсите, с които разполага системата за различните процеси, маркетиране и намиране на клиенти. 

Неозаглавен дизайн

Антон Атанасов

Собственик и Бизнес Треньор

Вижте профил

AntonSkarlatov

Антон Скарлатов

Собственик и Инвеститор

Вижте профил

Неозаглавен дизайн (1)

Сълзица Янева

Мениджър Бизнес Развитие и Бизнес Треньор

Вижте профил

Бойко-Проданов-1

Бойко Проданов

Собственик и Бизнес Треньор

Вижте профил

+
ОФИСА В ЦЕЛИЯ СВЯТ
+
ГОДИНИ ОПИТ
+
ОБУЧЕНИ ТРЕНЬОРА
shape-04-07

14-те Ценности на ActionCOACH

В сърцето на ActionCOACH са 14-те ценности на културата. Именно те изграждат нашата идентичност и ни правят това, което сме като компания и бизнес.

Винаги се придържаме към тях, за да сме сигурни, че всеки, който се докосне или бъде докоснат от екипа на ActionCOACH, ще намери нещо ценно и ще се доближи до човека, който иска да бъде, или до целите, които иска да постигне.

№1 Отдаденост

Влагаме 100% от себе си във всичко, което правим, докато не постигнем успех. Отдадени сме на визията, мисията, културата и успеха на ActionCOACH, настоящия и бъдещия екип, както и на клиентите ни по всяко време.

№2 Отговорност

Отговорни сме за действията си и последствията от тях, както и за всичко, което се случва в работата и живота ни. Отговорни сме за резултатите си и осъзнаваме, че за да настъпят промени, първо ние самите трябва да се променим.

 

№3 Честност

Винаги говорим истината. Това, което обещаваме, е това, което даваме. Сключваме споразумения със себе си и с други, само когато възнамеряваме да ги спазваме. Ако някое обещание не може да бъде спазено го споделяме с останалите и разрешаваме проблема веднага.

№4 Отличие

Добре не е достатъчно. Винаги се стараем да осигуряваме продукти и услуги с отлично качество, добавяйки стойност за всички страни. Търсим начини да правим повече с по-малко и постоянно да прилагаме подобрения и иновации.

№5 Комуникация

Винаги говорим с добро за своите колеги, клиенти и ActionCOACH. Не се вслушваме в клюките, възприемаме казаното за истина и сме отговорни за отговорите си. Поздравяваме всички по име. Винаги първо се извиняваме, ако сме разстроили някого и след това търсим решение. Обсъждаме притеснения само и лично със замесените участници.

№6 Успех

Фокусираме мислите, енергията и вниманието си върху успешния резултат на всичко, което правим. Искаме да спечелим и позволяваме на другите да печелят. Винаги показваме вътрешната си гордост, просперитет, компетенция и увереност. Ние сме успешни.

№7 Знание

Учим се от грешките си. Непрекъснато се усъвършенстваме и трупаме нови знания, за да помагаме на екипа и клиентите си. Подтикваме клиентите си да взимат решения за тяхното бъдеще сами. Прилагаме знанията си на практика, а не просто на теория.

№8 Екипна работа

Ние сме добри лидери и членове на екип. Правим каквото е необходимо, за да постигнем общите цели на екипа. Фокусираме се върху съвместната работа и винаги намираме решение, а не компромиси. Гъвкави сме в работата си и променяме онова, което не ни води към успех. Питаме за съвети, когато е нужно и споделяме такива, когато другите имат нужда от тях.

№9 Баланс

Винаги се стремим да живеем балансирано, като помним, че духовното, социалното и емоционалното състояние са също толкова важни, колкото и финансовото и интелектуалното. Вършим първо работата и най-важните си задължения, за да се отдадем след това на семейството и личното време.

№10 Забавление

Нашия живот е пътешествие, на което се наслаждаваме и оценяваме. Изграждаме атмосфера на щастие, в която всички около нас също да се забавляват.

№11 Системи

Винаги търсим решение на проблемите. Ако сме изправени пред предизвикателство, първо коригираме грешките на системата, а не на хората. Следваме системите стриктно, докато не се въведат нови и винаги търсим възможности да ги подобряваме.

№12 Постоянство

Ние сме постоянни в действията си, за да могат колегите и клиентите ни да ни се доверят работейки с нас. Дисциплинирани сме в работата си, което ни носи успех, резултати и развитие.

№13 Благодарност

Казваме благодаря и оценяваме всичко и всички, които присъстват в живота ни. Празнуваме победите си и успехите на нашите клиенти и колеги.

№14 Изобилие

Живеем в изобилие, което заслужаваме и сме способни, както да даваме, така и да получаваме. Еквивалентът на изобилието, с което сме наградени, е равен на това, което даваме на другите.

Какво споделят нашите клиенти​

Веселин Милев – Продуктов мениджър, Fantastic Services

Десислава Станчева – Мениджър, Булстрад Живот

Димитър Димитров – управител на Ardes.bg

Валери Козарев – Търговски директор, франчайз компания

Отличия, с които се гордеем

Истински хора, истински резултати
X